tiistai 7. kesäkuuta 2016

Opettajat

Jaana Jussila, juridiikan ja yrittäjyyden opettaja (MEM15)
Jaana on juridiikan ja yrittäjyyden opettaja. Hänen kurssejaan ovat esim. it-juridiikka, organisaatio- ja liiketoimintaosaaminen, yrittäjyys yhteiskunnassa, toimistotyöt ja -menetelmät sekä liiketoimintasuunnitelma. Jaana on myös osuuskuntavetäjä ja valmistuvan ryhmän vastuuopettaja. Jaana ohjaa työssäoppimiset ensimmäisenä ja kolmantena vuonna. Hän asuu Tammelassa, harrastaa kaikkea liikuntaa mm. kuntosalilla käyntiä, lenkkeilyä, nyrkkeilyä sekä opiskelua. 

040 713 0547
jaana.jussila@lhkk.fi



Anu Kaseva, äidinkielen ja kulttuuriaineiden opettaja (Likept17n ja MEP16)
Anu on äidinkielen opettaja ja hän opettaa kulttuuriaineita ja ilmaisutaitoa. Hänen pitämiä kurssejaan ovat esim. tieto- ja viestintätekniikka, opiskelutaidot, mediataidot, kulttuurien tuntemus ja etiikka. Anu yrittää innostaa kaikkia käyttämään blogeja. Hän uskoo toiminnalliseen ja draamalliseen oppimiseen. Hän toimii myös ykkösten vastuuopettajana. Anu asuu Forssassa ja harrastaa lavatansseja ja improvisaatiota.   

040 713 0556
anu.kaseva@lhkk.fi




Päivi Keinonen, taloushallinnon opettaja (MET15)
Päivi on taloushallinnon opettaja, joka opettaa kaikille aloittaville luokille Talouden toiminnot -kurssia. Sen lisäksi muita kursseja ovat mm. tekstinkäsittelyn kurssit, kirjanpito ja tilinpäätös, taloushallinon ohjelmia, kannattavuuden suunnittelu ja seuranta, budjetointi sekä velkasuhde ja saatavan perintä. Hän toimii myös vastuuopettajana valmistuville taloushallinnon ryhmille ja met15:lle. Päivi ohjaa talous- ja toimistopalveluiden työssäoppimiset (useammaltakin luokalta). Hän asuu Jokioisilla, harrastaa metsästystä ja liikuntaa eri muodoissa. 

040 713 0551
paivi.keinonen@lhkk.fi




Ismo Varis, asiakaspalvelun ja visuaalisen myyntityön opettaja (MEM16)
Ismo opettaa kaikkea, mitä muut eivät. Hänen opettamiaan kursseja ovat esim. visuaalinen myyntityö ja tuotetuntemus. Ismo tekee koulussa myös kaikkea muuta, mitä tarvitsee tehdä. Hän asuu Forssassa ja harrastaa nukkumista, matkailuautoilua, opiskelua, opastustoimintaa, pihan laittamista ja ruuan laittoa.  

040 822 5691
ismo.varis@lhkk.fi






Rainer Linnevuori, tieto- ja viestintätekniikan opettaja
Rainer opettaa tieto- ja viestintätekniikkaa datanomeille ja merkonomeille. Hänen pitämiä kurssejaan ovat esim. työvälineohjelmat, sähköinen verkkokauppa ja ympäristöosaaminen. Rainer hoitaa myös datanomien työssäoppimisia ja yhteistöitä yrityksien kanssa. Hän asuu Hämeenlinnassa ja harrastaa tietotekniikkaan läheisesti liittyviä asioita, matkustelua ja pihatöiden tekoa.

040 713 0576 
rainer.linnevuori@lhkk.fi



Minna Honkala, markkinoinnin ja asiakaspalvelun opettaja 
Minna opettaa asiakaspalvelua monissa eri muodoissa ja markkinointia. Hän on mukana ProMe-toiminnassa sekä on Likept17nt-ryhmän vastuuopettaja. 
040 6403 070 
minna.honkala@lhkk.fi


Helena Niskanen, englannin ja ruotsin opettaja 
Helena on kielten opettaja. Hän opettaa englantia, ruotsia ja saksaa. Helenan pitämiä kursseja ovat esimerkiksi international trade, asiakaspalveluenglanti ja asiakaspalveluruotsi. Hän asuu Forssassa ja harrastaa mm. teatteria, oopperaa, matkailua, lukemista ja liikuntaa.

040 713 0586
helena.niskanen@lhkk.fi



Marko Ruusiala, koulutuspäällikkö
Marko opettaa tietotekniikkaa ja hän pitää kursseja kuten työaseman asennus ja käyttöönotto sekä lähiverkot ja tietoliikenne. Marko on koulutuspäälikkö. Hän asuu Ypäjällä ja harrastaa monipuolisesti kaikenlaista urheilua.

040 8225 682 
marko.ruusiala@lhkk.fi 



 




Jari Junttila, fysiikan, matematiikan ja tietotekniikan opettaja
Jari opettaa matematiikka monille eri koulutusaloille sekä tietotekniikkaa ja fysiikkaa. Hän opettaa mm. seuraavua kurssej: peruslaskutoimitukset, pinta-alat ja tilavuudet sekä korkolaskut. Jari asuu Tammelassa ja harrastaa melko aktiivisesti liikuntaa, juuri sen verran lenkkeilyä, että jaksaa juosta maratonin vuodessa ja pyöräilyä.

040 7130 559 
jari.junttila@lhkk.fi




Sami Suvanne, kemian, fysiikan ja matematiikan opettaja
 
040 7130 561
sami.suvanne@lhkk.fi










Jyri Harju, liikunnan opettaja
040 7757 342 
jyri.harju@lhkk.fi




Petri Kujamäki, audiovisuaalisen viestinnän opettaja
Petri opettaa audiovisuaalisessa viestinnässä valokuvausta ja kuvankäsittelyä. Hän pitää kursseja kuten: Kameratekniikka, henkilö- ja muotokuvaus, studiovalaisu, mainos- ja tuotekuvaus sekä kuvankäsittely Photoshopilla. Petri opettaa myös artesaaneille kuvittamista ja Illustrator-ohjelmaa. Hän asuu Tammelassa ja harrastaa valokuvausta, kirjansidontaa ja talon remontointia.

040 8225 689
petri.kujamaki@lhkk.fi  




Jaana Wikström, audiovisuaalisen viestinnän opettaja
050 3504267 
jaana.wikstrom@lhkk.fi


Marketta Inna, yrittäjyyden opettaja ja ProMe-vastaava
040 3474 012
marketta.inna@lhkk.fi 

Karita Stenfors-Selkälä
040 8225 687
karita.stenfors-selkala@lhkk.fi 

Miia Ojala, kansainvälisyysvastaava
Miia Ojala auttaa ulkomaille työssäoppimaan haluavia. Kansainvälisissä asioissa päivystys on torstaisin klo 9.00- 12.00 opiskelijahuollon tiloissa.  Muuten Miialta kannattaa varata tapaamisaika.

040 3474 074
miia.ojala@lhkk.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti